Вход Регистрация
Желания
0
0
Поиск
Желания
0
0

Работаем с 9:00 до 17:00,
воскресенье: с 10:00 до 15:00,
пятница — выходной

Работаем с 9:00 до 17:00,
воскресенье: с 10:00 до 15:00,
пятница — выходной

097 255-66-55
zakaz@lideropt.com.ua

НАМ ДОВЕРЯЮТ БОЛЕЕ 300 ПРОИЗВОДИТЕЛЕЙ ОБУВИ

МЫ - ОФИЦИАЛЬНЫЙ ДИСТРИБЬЮТОР МНОГИХ ТОРГОВЫХ МАРОК

Обуви много - поставщик один!

Мы работаем с 2010 года!

Оптовая продажа обуви

Фильтры и новости ▼

Бренд

Просмотренные

Нет просмотренных

Рекомендуемые товары

Взуття на перший крок

Будь-яка мати бажає для своєї дитини тільки найкраще. Харчування, вітаміни, прогулянки на свіжому повітрі, розвиваючі іграшки з дитинства - для здоров'я і розвитку. Але ось ваш малюк пробує зробити перші кроки ... А ви задумалися про те, яка йому потрібна взуття на перший крок? Все не так просто, як здається.

Ні в якому разі не можна взувати дитини в черевички «з чужої ноги», передані у спадок, як би ідеально вони не виглядали. Справа в тому, що кістки дитячих ступень ще не сформувалися, дуже багато м'яких хрящів. Якщо така ніжка буде постійно взута у взуття, яка вже сформувалася по чужій нозі, можуть виникнути нехороші зміни, їх доведеться надалі виправляти за допомогою ортопеда, масажу та фізіотерапії. Тому запам'ятаємо перше правило дитячого взуття на перший крок - тільки нові черевички, ніякої чужий взуття!
Правило № 1 - дитяче взуття купити, тільки нове взуття.
Тепер поговоримо про матеріали. Звичайно, немає нічого кращого для дитячого взуття, ніж натуральна шкіра. Вона пропускає повітря, а значить, маленькі ніжки не будуть потіти. Вона вбирає вологу - а значить мозолі і попрілості ніколи не потурбують вашого малюка.

Тепер про розміри. Багато економні мами намагаються купувати взуття малому на виріст - діти так швидко ростуть, і те, що було впору два тижні тому, через місяць вже безнадійно мало ... Запам'ятайте правило, яке підтверджують усі фахівці-ортопеди. Купуйте вашому малюкові взуття на 1 розмір більше, або навіть на пів-розміру. Не економте на здоров'я вашої дитини!
У нас, дитяче взуття інтернет магазин, ви зможете на всі 100% бть впевнені в точній збірці необхідного розміру взуття.

Підошва взуття на перший крок повинна бути не м'якою, але і не занадто жорсткою. Каблучок обов'язково повинен бути - але невеликим. Еластична, що гнеться підошва з маленьким каблучком - ось ідеальне взуття для вашої дитини.

Багато хто запитує, чи підходять пінетки для навчання дитини ходьбі. Звичайно, вдома, у квартирі, ваша дитина швидше за все буде ходити в м'яких пінетках, але на вулицю краще надягати жорсткі черевики, добре тримають гомілковостопний суглоб. М'які пінетки не фіксують ногу, і не сприяють розвитку зв'язкового апарату і тренування м'язів ноги дитини.

Сучасні тенденції у взутті на перший крок часом досить суперечливі. Хтось ратує за те, щоб діти якомога більше ходили босоніж - це і стимулює рефлексні точки на підошвах стоп, і тренує всі м'язи ноги, а також сприяє загальному загартовування організму. З іншого боку, взуття, яка фіксує ногу, потрібна не лише дітям з ортопедичними проблемами, а й здоровим дітям, хоча б на прогулянці. Не однозначного вирішення цього питання, тому кожна мати вирішує його виходячи з власного досвіду і думки.
У нас ви завжди зможете босоніжки дитячі купити недорого, "Шалунишка".

Висновок: взуття на перший крок має бути з натуральних матеріалів, з гнучкою підошвою і маленьким каблучком.

Вверx
Жалоба или предложение